Noordshow 2012 mooiste oude ram 0BS 124

7 ster 200

Welkom op de site van Hoeve Hangoren

2e Dekking gehaald bij Wilfried Span

Nadat de combinatie 3DO-606 ram van Wilfried met mijn eigen voedster 4BS-334 goed uitgepakt heeft is afgelopen zaterdag dezelfde combinatie opnieuw gedaan. 

3DO 606   V4BS 234KngrBont
3DO-606 X 4BS-334

Met Wilfried afgesproken dat ik(wij) ergens tussen 9 en 10 uur 's ochtends bij hem zouden zijn voor de dekking. Even over half tien arriveerden wij in het achterhoekse Zeddam. Niet onbekend voor mij. Maar mijn maatje Lammert was weer mee om eens bij iemand anders te kijken. Bij aankomst gingen wij meteen naar de konijnen om te kijken of de voedster wilde dekken. Helaas ging dit niet zoals wij hoopten. Dan eerst maar wat konijnen kijken. Verschillende mooie rasvertegenwoordigers werden bekeken. Ook al was de kwaliteit hoog, dan nog zijn er verschillen. Of nuances, dat is een beter op z'n plaats te zien. 

 HokbezoekWilfried

Ook in verschillende kleuren heeft Wilfried ze zitten. De tijd vliegt, na nog eens de voedster bij de ram gezet te hebben en het weer niet ging hebben wij eerst de koffie opgezocht. Na ruim een half uur met elkaar koffie hebben gedronken, nog een keer konijnen kijken. Nu het hele jonge spul bekeken en tenslotte nog een keer de voedster onder ram gezet en ja hoor! Gelukt, het doel van de reis is bereikt. Om half één waren we weer thuis.

Nu hopen dat de worp op 2 februari net zo is als de eerste worp.

Foto's konijnen kijken bij Wilfried

 

 

 

Volgende Tentoonstelling

Als inzender:   Als keurmeester:

Volgend seizoen

LogoOPKV 

 NBT

RHC Show

9 april 2016 

 Als bezoeker:  
   

 

 

Aangesloten bij:

KDLNlogo HFClogo Logobkfv1

Keurweb k